Fibrofanten

Babysvøb, tæpper og soveposer


Klik på billedet for at se det i en større udgave. Klik endnu en gang på billedet og få adgang til flere billeder, så du kan danne dig et bedre indtryk af varen. På det nye billede er der, hvis du fører musen op omkring midten af billedet, en pil i både højre og venstre side. Tryk på pilene for at komme videre til flere billeder.   


Babytæppe

* Blødt og varmt tæppe strikket i det lækreste merinould * Den perfekte barselsgave eller dåbsgave * Tæppet er strikket i et praktisk vaffelmønster, som danner isolerende luftlommer, og som gør det ekstra tykt og varmt * Tæppet er ikke kun et skønt svøb til barnets første måneder, det er stort nok til at følge barnet de første år og blive barnets dejlige hyggetæppe, som bruges til middagssøvnen og til aftenhygge på sofaen lige inden sengetid * Strikket i 100% merinould * Hvid * Størrelse: 68 cm. X 85 cm.* Kan maskinvaskes, uldvask max. 30 gr., liggetørres, må IKKE tørretumbles. * Er ved levering vasket og klar til brug.

395,00 DKK

Sovepose

* Skøn og varm strikket sovepose til baby, praktisk at have med overalt * Kan bruges både inde og i barnevognen * Den perfekte barselsgave * Strikket i 100 % merionould, som er blødt og varmt * Soveposen har hætte og knaplukning i begge sider. Den er strikket med et sødt hjerte-hulmønster på forsiden * Hvid * Længde med hætte: 78 cm. Længde uden hætte: 67 cm. Bredde: 40 cm. * Kan maskinvaskes, uldvask max. 30 gr., liggetørres, må IKKE tørretumbles. * Er ved levering vasket og klar til brug *

395,00 DKK