Fibrofanten

Marts 2017


Varer på hylderne

Nu er varerne begyndt at komme på hylderne - nogle hylder er endnu tomme, men lad dig ikke forskrække af det, for der vil løbende komme nye varer. Tag et kig på siden, måske er der noget, der frister?


Ugens strikkeprojekt

Jeg har efterhånden solgt og foræret så mange af de lækre vaffelstrikkede bomuldsklude/-servietter væk, at det nu er på høje tid at få strikket lidt til lageret igen.Ny hjemmeside med webshop

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er med en vis portion sommerfugle i maven, jeg nu åbner både hjemmeside og webshop. For omkring et år siden åbnede jeg en lille butik inde på Amio, men da Amio pludselig offentliggjorde, at de ville lukke pr. 1. april, blev jeg tvunget til at overveje, hvad jeg så ville? Havde min første lille begynder-butik været en så stor fiasko eller succes, at jeg ville opgive eller gå videre med projektet? Ja, succes er jo mange ting og kan måles på mange forskellige parametre – målt på indtægt vil en enkeltmands (enkeltkvindes!) butik, der primært sælger hjemmestrik, jo nok altid være en meget begrænset succes, for strik tager jo tid at fremstille, og det giver sig selv, at der selvfølgelig ikke kan sælges mere, end der produceres. Men målt på glæde, både den mine kunder udtrykker, og min egen skaberglæde, ja, så synes jeg godt, man kan tale om succes – jeg har fået de sødeste tilbagemeldinger fra tilfredse kunder, og jeg føler selv stor glæde, når jeg ser mine kreationer tage form og blive ganske, som jeg forestillede mig. Derudover giver det indhold og mening – for mig! For når man på grund af sygdom tvinges til at forlade arbejdsmarkedet længe før, man selv egentlig har lyst til, og når man i processen møder ”systemet”, som ikke er gearet til at hjælpe, men i stedet ved sin mistro og nedladende behandling af syge borgere skaber endnu sygere borgere, så forlader en del borgere arbejdsmarkedet, inklusiv mig selv, som nedbrudte og helt eller delvist ødelagte mennesker, der efterfølgende må bruge meget tid og mange ressourcer på at få genopbygget sig selv så meget, at de selv føler, at de igen har en hverdag, der giver mening, og et indhold i livet, der giver livskvalitet og glæde. Jeg kan heldigvis sige, at jeg på trods af kronisk sygdom, er nået frem til igen at have både mening, livskvalitet og masser af glæder – og da min butik er med til at fremme den proces samtidig med, at mine produkter også giver glæde hos mine købere, ja, så var beslutningen egentlig ret nem: selvfølgelig skal Fibrofanten fortsætte! Og det som selvstændig butik. Her er den så! Jeg ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen!