Fibrofanten

Maj 2017


Nu er sommeren kommet ....

Ja, sommeren er kommet med dejligt vejr og lune temperaturer. Det kan også mærkes i butikken, hvor der i den kommende tid vil blive lagt skønne bomuldsmodeller til sommerbabyer ind på hylderne.


Fibrofanten er nu på Instagram

Nu kan du følge Fibrofanten på Instagram - der vil løbende blive lagt billeder ind, som fortæller lidt om, hvad jeg laver. Opret dig som følger af Fibrofanten, så er du altid opdateret og kan se det sidste nye, mens det bliver til.


Skønne babygamacher

Nu er de skønne babygamacher i rib kommet til salg i mange farver og størrelser. Gamacherne er super praktiske, for eftersom de er strikket i rib, er de elastiske og kan vokse med barnet. Køb dem 1 eller 2 størrelser over barnets alder, så har barnet et par lune gamacher til kølige dage, som kan passe længe - først med ombuk og sidenhen, når barnet er vokset, kan ombukket foldes ned. Gamacherne er strikket i uld, en blanding af uld og bomuld samt alpaca. Finder du ikke lige den farve, garnkvalitet eller størrelse, du ønsker, så kontakt mig, så finder vi nok en løsning.


Nu også opskrifter ....

Maj måneds nyhed er, at Fibrofantens egne opskrifter nu også kommer til salg i butikken. Den første opskrift hedder Rappe-di-rap og er en opskrift på et par superpraktiske ribstrikkede gamacher til baby. Gamacherne kan strikkes i mange garner, og opskriften dækker størrelserne helt fra de bittesmå præmature op til størrelse 1-2 år.